Nagytakarítás Miami-ban, több támadófalembert is elküldtek

Ryan Tannehill finoman szólva sem élete szezonját futja de a gyengébb teljesítményéért komoly felelősség terheli a Miami Dolphins támadófalát is.

Némi túlzással kijelenthető, hogy a Dolphins irányítója az idei szezonban több időt töltött a földön fekve mint állva. 5 mérkőzésen 17 alkalommal sackelték és számtalan alkalommal megütötték és siették.

Így nem meglepő, hogy a problémás szezonkezdet első áldozatai a támadófalemberek lettek. Tegnap bejelentették, hogy lemondtak három guard, név szerint Billy Turner, Dallas Thomas és Jamil Douglas játékjogáról. Rajtuk kívül elküldték futójukat Isaiah Pead-et.

A három falember elküldése mellett szereztek egy új offensive tacklet is a több csapatot megjárt Sam Young (Cowboys, Bills, Jaguars) személyében.

A hétvégi mérkőzés kifejezetten rosszul sikerült a Dolphins O-line számára bár az igaz, hogy finoman szólva sem a legerősebb felállásban kellett pályára lépniük.

A bal tackle Branden Albert betegség miatt nem tudott játszani míg az idei Draft egyik sztárja, Laremy "Bong" Tunsil megsérült a szállodai szobájában amikor a zuhanyzóból kilépve elesett. A most elküldött Turner-nek kellett volna Őket helyettesíteni de három sack és 2 QB hit érkezett az oldaláról.

A csapat idén kinevezett vezetőedzője Adam Gase nemrég kijelentette, hogy a rosszul sikerült szeptember miatt senkinek sincs bérelt helye a csapatban. A jelek szerint tartja a szavát és ha nem fognak jelentősen feljavulni akkor további elküldések várhatóak.

nfl.com, Fotó: floridatoday.com