Bradberry játéka megkérdőjelezhető

A cornerback James Bradberry ígéretes előrelépést tett a visszatérés felé azzal, hogy több ismétlést csinált pénteken, de a vezetőedző Ron Rivera még nem biztos abban, hogy Bradberry aktív lesz, amikor a Panthers fogadja az Arizona Cardinals csapatát vasárnap.

Bradberry és a többi corner, Robert McClain és Daryl Worley mind megkérdőjelezhetőként szerepel az injury report-on, de McClain és Worley úgy tűnik, készen áll a visszatérésre. Rivera óvatosan optimista, hogy Bradberry, aki kezdő volt McClain mellett, visszatér e, miután kihagyott két meccset.

"Tényleg nem fogjuk tudni holnapig." mondta Rivera. "Jól nézett ki ma. Növelte az ismétléseket és majd meglátjuk, hogy lesz holnap reggel. Ha továbbra is úgy érzi, egyre erősebb minden nap, az egy hatalmas plusz dolog a számunkra."

Bradberry kihagyta az utolsó két meccset lábujj sérülés miatt, míg McClain kihagyta az utolsó, két héttel ezelőtti meccset térdhajlító sérülés miatt, Worley pedig az utolsó meccsen jött le előbb a pályáról agyrázkódás gyanúja miatt.

McClain kihagyta a pénteki edzést némi fájdalom miatt, de Rivera azt mondta, a csapatnak egyszerűen csak okosnak kell lennie "a mi corner helyzetünkkel" kapcsolatban.

Pénteken a Panthers a cornerback Teddy Williams-et - aki helyettesítette Worley-t New Orleans-ban - a sérült tartalék listára tette egy térdsérülés miatt. A cornerback Leonard Johnson-t (Achilles) levették a nem futball sérülés listáról és Rivera azt mondta, Johnson-nak készen kell állnia arra, hogy a Carolina első számú opciója legyen nickel corner poszton.

"Készen áll." mondta Rivera. "Egy csomó dolgot hasonlóképpen csinálunk ahhoz képest, amit csinált a Tampa Bay-ben, így tényleg csak asszimilálódnia kell a többiekhez és a többieknek meg kell szokni, hogy ő ott van."

A Panthers a negyedik egymást követő meccsen lesz kénytelen nélkülözni az offensive tackle Michael Oher-t (agyrázkódás) és a defensive tackle Vernon Butler-t (boka). A defensive tackle Paul Soliai (láb) visszatérésre kész egy meccses kihagyás után, teljes értékű edzésmunkát végzett egész héten. Soliai és a defensive end Kony Ealy (betegség) várhatóan annak ellenére is játszani fog, hogy hivatalosan megkérdőjelezhetőként szerepelnek a listán.

"Kony összeszedett valamit, így hazaküldték néhány gyógyszerrel." mondta Rivera. "Rendben kell lennie."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu