NFC North Erősorrend: 8. hét

Nem pont jó irányba halad a Vikings, megnézzük, hogy a héten történt változás elmozdítja-e a csapatot a helyes irányba.

A nagy előnyünk kezd odalenni, bár még vezetjük a csoportot, a Packers már csak egy meccsnyire van, sőt a Lions is lőtávolba került.

1. (7.) MINNESOTA VIKINGS (5-2) -6
A szünet után már második vereségünket szenvedtük el, mert egyszerűen képtelenek vagyunk normális támadásokat felépíteni. Ezen javítani kell, mert így nagyon csúf véget érhet a szezon.

A héten új támadó koordinátor vette át a csapatot, de ettől a gyenge O-line még nem lesz jobb. Most talán abban bízhatunk, hogy a védelem megint túlteljesít és az offense pedig mutat valami életjelet.

következő mérkőzés: vs Detroit Lions (4-4)


2. (9.) GREEN BAY PACKERS (4-3) +2
Egyetlen pont is sokat ér az NFL-ben, bár ez most a Packers-t egyáltalán nem vigasztalja, hiszen pont ők kaptak ki egy ponttal a remekelő Falcons ellen.

A Colts ellen igazi ki-ki meccset fognak hívni, a végkimenetelt megjósolni elég nehéz lenne, de persze számunka egy Colts győzelem esne a legjobban.

következő mérkőzés: vs Indianapolis Colts (3-5)


3. (14.) DETROIT LIONS (4-4) +2
Néha magukra találnak, néha nem. A Lions igazi hullámvasutazásba kezdett ebben a szezonban. A Houston ellen kevesek voltak.

A csoport címvédőjével és jelenlegi listavezetőjével mérkőznek meg most vasárnap. A Vikings az utóbbi időben nem a támadójátékáról híres és a győzelmeik is elmaradtak, van esélyük ellenük.

következő mérkőzés: @ Minnesota Vikings (5-2)


4. (28.) CHICAGO BEARS (2-6) +3
Meglepetésre legyőzték a Minnesota együttesét, bár a Vikings által mutatott játék ismeretében talán nem is akkora az a meglepetés. Ennek ellenére a szezonjuk még így is katasztrofális. 

Ezen a héten nem lépnek pályára.

következő mérkőzés: bye week

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com