NFC North Erősorrend: 10. hét

A Lions úgy lépett a csoport élére, hogy a héten nem is játszottak, csupán a többiek vereségének hála egyből playoff helyre ugrottak.

A Vikings már negyedszer kap ki sorozatban, a Packers nagyon megégett Tennessee-ben, a Bears csak hozza a szokásosat, a Lions pedig pihenve előzött.

 

1. (10.) DETROIT LIONS (5-4) +2
Az előző játékhéten volt a pihenőhetük, de a csoport többi meccse nagy hatással volt rájuk, így átvették a vezetést az NFC Északi csoportjában.

A Lions mindig szoros meccset játszik, de talán most a gyengén teljesítő Jacksonville Jaguars ellen sikerülhet egy nagyobb arányú győzelmet kicsikarniuk, amivel a csoportelsőséget is megőrizhetnék.

következő mérkőzés: vs Jacksonville Jaguars (2-7)


 

2. (17.) MINNESOTA VIKINGS (5-4) -6
Mindig van lejjebb, de most már minden Vikings szurkoló úgy érzi, hogy elértük a mélypontot és innen már csak jobb lehet. Reméljük így van, mert a Washington ellen bemutatott 3 nulla pontos negyed kiábrándító volt és persze a vereség is.

Az Arizona Cardinals teljesen kiegyensúlyozott ebben a szezonban, hiszen 4 győzelem mellett 4 vereség és 1 döntetlenje van. Játékosaink nagyon megígérték, hogy most tényleg véget vetnek ennek a rossz szériának és elindulnak felfelé. Éppen ideje lenne.

következő mérkőzés: vs Arizona Cardinals (4-4-1)


3. (20.) GREEN BAY PACKERS (4-5) -3
Múlt héten azt írta, hogy talán az egyik legjobb ellenféllel csapnak össze, hogy tudjanak javítani. Nos, ez az ellenfél megalázta a Packers-t, hiszen végig nagy fölényben és pontelőnyben játszott a Titans és végül 47 ponttal terhelte meg a Packers-t, -míg ők csak 25 pontot szereztek.

Szerencséje a Packers-nek, hogy a csoport viszonylag kiegyenlített, hiszen 5 győzelemnél több egyik csapatnak sincs és így csak egymeccses lemaradásban vannak. Most a Washington ellen kell bizonyítaniuk, de ez nem lesz egyszerű, lehet, hogy nagyon eltávolodnak a rájátszástól.

következő mérkőzés: @ Washington Redskins (5-3-1)


4. (29.) CHICAGO BEARS (2-7) -1
Mint pár csapatnak nekik sem tett jót a pihenőhét, bár a Bears előtte sem tündökölt, most a Buccaneers ellen kaptak ki nagyon simán, nagy különbséggel. A rájátszásról szőtt álmaikat elfelejthetik. Bár ebben a csoportban….

A Giants nagy menetelésben van, magukra találtak ott a Nagy Almában. Vendégségbe mennek a New York együtteséhez a Chicago-iak, de a hazai csapat a meccs egyértelmű esélyese.

következő mérkőzés: @ New York Giants (6-3)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: http://thefantasyfix.com/