Luke Kuechly a második alkalommal fog hiányozni

A linebacker Luke Kuechly a második egymást követő héten tud csak erkölcsi támogatást nyújtani a csapatnak
Kuechly aközött a négy Panthers játékso között van, akik nem tudtak edzeni a héten és kizárt, hogy játszanak a vasárnapi meccsen a Seahawks ellen. Kuechly, aki az agyrázkódás utáni protokollt csinálja a Carolina New Orleans elleni, 11. héten aratott győzelme óta, elutazott a 10 napos nyugati parti utazásra, tudva azt, hogy hiányozni fog az első, Oakland elleni meccsről, de reménykedett benne, hogy a Seattle ellen pályára léphet. Mégis, az ő jelenléte kifizetődött.

"Igazán szép munkát végzett, beszélt a srácokkal és kommunikált velük." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Ez egy szuper dolog."

A defensive end Mario Addison nem vett részt ezen az utazáson, miután lábsérülést szenvedett a Saints ellen. A safety Kurt Coleman (agyrázkódás) és a jobb oldali tackle Daryl Williams (boka) a Raiders ellen sérült meg és kizárt, hogy játszani fognak.

Rivera azt mondta, Tre Boston és Michael Griffin, akik megosztoztak a játékidőn Coleman mellett, lesznek azok, akik a safety poszton szerepet kapnak majd Coleman távollétében, a safety Colin Jones lesz az elsődleges tartalékuk és a cornerback Robert McClain lesz bevethető vészhelyzet esetén.

Mivel Williams nem tud játszani, a center Ryan Kalil és Gino Gradkowski pedig sérült listán van, Rivera elmondta, a Panthers ugyanazzal a támadófallal fog felállni, amely befejezte a Raiders elleni meccset: a tackle Mike Remmers és a guard Andrew Norwell lesz a bal oldalon, Tyler Larsen lesz a center, Chris Scott a jobb oldali guard és a jobb guard Trai Turner lesz a jobb oldali tackle.

"Jól kezelték a helyzetet." mondta Rivera. "Trai Turner valóban szépen teljesített. Egy igazi plusz, ha van egy olyan srácod, mint ő."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu