Luke Kuechly átment az orvosi vizsgálatokon

A linebacker Luke Kuechly befejezte az NFL agyrázkódás utáni protokollját. A besorolása a hétfő esti, Washington elleni meccsre továbbra is megkérdőjelezhető.

"Örülünk, hogy Luke egészséges és befejezte a protokollt." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Tudom, hogy rendkívül motivált abban, hogy újra a pályán legyen és segítsen nekünk megnyerni a meccseket. Lehet, hogy játszik ezen a héten, lehet hogy nem, nem tudom. Meg kell találni az egyensúlyt a lelkesedésünk és aközött, ami a legjobb Luke-nak és a csapatnak hosszú távon."

Kuechly agyrázkódást szenvedett a Carolina 11. heti, New Orleans elleni győzelme során és kihagyta az utolsó három meccset. Kuechly a múlt héten tért vissza az edzésekhez.

Az irányító Cam Newton (váll), a wide receiver Kelvin Benjamin (hát) és a linebacker David Mayo (agyrázkódás) szintén megkérdőjelezhetőként szerepel az Injury Report-on. Newton és Benjamin is teljes értékű edzésmunkát végzett szombaton azok után, hogy korlátozott munkát végeztek a hét elején.

Rivera azt mondta Newton-ról, hogy tud játszani, Benjamin pedig "jó úton halad."

A defensive end Charles Johnson (térdhajlító) és az offensive tackle Daryl Williams (boka) játéka kizárt, miután nem voltak képesek edzeni a héten. Ez lesz Johnson-nak a második és Williams-nek a harmadik kihagyott meccse.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: plus.google.com