Futójáték és fal nélkül erre futotta. Cowboys-Buccaneers 26:20

Pedig nem volt egy alapjaiban elveszett mérkőzés ennek ellenére. Az utolsó negyedre még előnnyel futott ki a csapat.

I.negyed: Egy kihagyott mezőnygól kísérlet ott, egy értékesített itt.

II.negyed: A fal és a pass protection! Vagyis a hiánya! Eredménye egy fumble, meg egy kiváló induló pozíció az ellenfélnek. Prescott és Elliott nekünk is bemutatják hogyan kell a futójáték nevű műfajt űzni! Na meg hogy hogyan kell touchdown után egy hordóban elbújni. Egy mezőnygóllal sikerül csak közelebb lopózni 17:6 a félidő oda.

III.negyed: Ez a mi negyedünk! Humphries és Brate touchdown-jaival megfordítjuk a találkozót.

IV.negyed: Amikor irányítóként nem támogat meg futójáték, elkeseredett döntéseket vagy hajlamos hozni! Így Jameis is. Ennek az eredménye 2 interception. A Cowboys pedig három mezőnygóllal behúzza a meccset.

2,6 yard futásonként! Csak összehasonlításként! Ez az ellenfélnél 5,8 yard/ futás. George Warhop-ra ráférne, hogy egy székre lekötözve kelljen 24 órán át néznie a Cowboys kiváló futásblokkolási sémáit. Természetesen úgy, ha elbóbiskol, kap egy kis elektrosokkot. Mindaddig amíg a látottak bele nem égnek a retinájába. Jah! Mondanom sem kell, hogy az eddig nem annyira tündöklő Cowboys pass rush a mérkőzésen 4 sack-et és 9 hit-et mutat be. Akár még nyerhettünk is volna. De futójáték és fal nélkül ez egyre ritkábban fog sikerülni, így a rájátszás bejárata felé fordulva!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com