Lecsúszott a kifutópályáról a Vikings csapatát szállító repülőgép

Izgalmas perceket élhettek át a Minnesota Vikings játékosai a tegnapi Wisconsin-ba tartó repülésük során, a gép ugyanis nem a számára kijelölt helyen parkolt le.

A Minnesota Vikings együttese ma este a Green Bay Packers ellen vív csoportrangadót az NFL 16. játékhetén. A játékosok tegnap el is repültek a meccs helyszínére. Repülőgépükkel azonban egy kis incidens történt.

A DELTA légitársaság gépe, amin a Vikings játékosai is utaztak biztonságosan leszállt a Wisconsin állambeli Appletown-ban, az erős viharban viszont a repülőgép gurulás közben lecsúszott a pályáról és beragadt a hóba.

A fedélzeten senki nem sérült meg, csak egy kis ilyedség volt tapasztalható pár utasnál. A gépet nem tudták kiszabadítani, így az utasokat, köztük a Vikings játékosait egyesével, egy tűzoltó darujának kosarával kellett leszállítaniuk. A művelet eltartott egy kis ideig, de miután mindenki épségben leért a gépről elindultak a szállodába, ahol az estét töltötték. Az alábbi videón például a Pro Bowl-er Cordarrelle Patterson és a “megrémült” Brian Robison mentése látszik, ahogy 4 óra várakozás után végre elhagyhatják a repülőgépet.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com