Peyton Manning visszatérhet a Colts-hoz

No persze nem a pályára hanem a vezetőségbe. Egyes hírek szerint Jim Irsay csapattulajdonos visszahozná a csapat ikonikus irányítóját Peyton Manning-et aki menedzser lenne a jövőben.

Vasárnap este véget ér az idei szezon és mivel a Colts idén is lemaradt a rájátszásról egyes hírek szerin hétfőn repülni fog Chuck Pagano vezetőedző és a Ryan Grigson general manager.

A GM helyét Denver Broncos-os mintára a csapat korábbi irányítója veheti majd át. Állítólag a háttérben már egy ideje tárgyalásokat folytatnak a 18-assal.

Ha ez megtörténik és Manning átveszi a Colts GM posztját akkor az első feladata egy új vezetőedző megtalálása lesz.

Egyes jól értesült bennfentesek még a legnagyobb esélyest is tudni vélik. Ez pedig nem más mint a Tampa Bay Buccaneers-el korábban Super Bowl-t nyerő Jon Gruden.

Gruden jelenleg tévés kommentátorként dolgozik és az egyik tavalyi nyilatkozata szerint nem akar visszatérni a partvonal mellé. Bárki is lesz a Colts general managere nem lesz egyszerű megszereznie Gruden-t bár az edző korábban azt is kijelentette, hogy Andrew Luck az egyetlen irányító akivel szívesen együtt dolgozna valamikor.

nfl.com, Fotó: http://ftw.usatoday.com/