A Patriots ellen is Brock Osweiler lesz a Texans kezdőirányítója

Nagyot fordult a világ Brock Osweiler-el. A nézők pár hete tapsviharral jutalmazták amikor a Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen lecserélték és Tom Savage-et küldték be a helyére.

Szombat este azonban Savage agyrázkódása miatt visszakerült a kezdőbe és tovább vezényelte a csapatát a playoffban.

A Texans vezetőedzője Bill O'Brien a mérkőzés után bejelentette, hogy a hétvégén is Osweiler lesz a Texans kezdőirányítója. A tegnapi Steelers - Dolphins mérkőzés után kiderült, hogy a Texans a New England Patriots otthonában lép pályára vasárnap hajnalban.

A Wild Card mérkőzés előtt azonban nem voltak ennyire optimisták az irányítójukkal kapcsolatban és nagyon aggódtak amiatt, hogy mennyire fog majd vigyázni a labdára.

Osweiler-nek a Raiders ellen 14 sikeres átadása volt (25 passzkísérletből), 168 passzolt yardot, 1 passzolt és 1 futott touchdownt szerzett. Annyi azonban biztos, hogy nem adta el a labdát.

Nem túl acélos mutató de a rengeteg problémával küzdő Raiders ellen elegendő volt, hogy lemenedzselte a találkozót. A Patriots otthonában a hasonló teljesítmény biztosan nem lesz elegendő. Hétvégén kiderül, hogy Osweiler hogyan veszi majd az újabb, jóval nehezebb akadályt.

nfl.com, Fotó: thenet24h.com