A Panthers leigazolta Mike Adams-t

Mike Adams, az elmúlt három évben kétszer is Pro Bowl keretbe kerülő safety aláírt egy kétéves szerződést a Panthers csapatával, a 2018 szezon végéig a csapat tagja.

Adams draftolatlanul hagyta ott a University of Delaware csapatát 2004-ben, 737 tackle-t és 25 interception-t szerzett négy különböző csapatban. Korlátlan szabadügynök lett, miután az elmúlt három idényben a Colts csapatában játszott, ott volt a Pro Bowl-on is a 2014-es és a 2015-os szezont követően, mint tartalék, miután öt levédekezett passza volt mindkét évben.

Carolina-ban Adams Kurt Coleman párja lesz, aki a legtöbb interception-t (11) szerezte az NFC-ben az elmúlt két szezonban. A Panthers a tavalyi szezont Coleman-nel és a harmadéves free safety-vel, Tre Boston-nal kezdte. A Panthers végül leigazolta a veterán Michael Griffin-t, részben azért, hogy Coleman több snap-et kapjon free safety poszton, ahol már oly sok sikert ért el 2015-ben. Adams egy igazi strong safety, akinek köszönhetően lehet, hogy több lehetőséget fog kapni Coleman a free safety poszton.

Adams 2004-es újonc szezonjának első felét a 49ers gyakorló csapatában töltötte, mielőtt bemutatkozott az NFL-ben a Panthers ellen és volt egy fumble reovery-je a speciális csapatban. Általában kezdő safety-kent lépett pályára a következő két szezonban, majd játszott öt szezont a Browns és kettőt a Broncos csapatában, mielőtt a Colts leigazolta 2014-ben.

190 meccsen játszott, 117 alkalommal kezdőként, ezalatt 11 kierőszakolt fumble-t, 14 fumble recovery-t, 74 levédekezett passzt és hat sack-et ért el.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: twitter.com