Adrian Peterson még a végén tényleg a Patriotsnál folytatja

usatsi_9555508-655x437.jpg

A New Engalnd Patriots már eddig is egy igen sikeres offseasonon van túl de lehet, hogy a legnagyobb dobásuk még csak most következik.

Az NFL Network mindentudója Ian Rapoport lehozta, hogy Adrian Peterson a mai napon találkozik a Pariots vezetőségével. Eddig nem kapkodtak Peterson után és a mai csak a második csapatlátogatása lesz. Március közepén a Seattle Seahawks vezetőségével találkozott.

Nemrégiben nyilvánosságra került, hogy Peterson évi 8 millió dolláros szerződéssel akarja folytatni de a running back azonnal megcáfolta a hírt. Mondván, hogy nem a pénzről szól minden de az NFL-t ismeve azért higgyük el, hogy majdnem minden a pénzről szól.

A Patriots az idei offseasonban már megszerezte a Cincinnati Bengals korábbi játékosát Rex Burkhead-et de azért a running back posztra még ráfér az erősítés. Peterson-al jóval fizikálisabb lenne a futójátékuk.

Bill Belichick már korábbi is szerződtetett kiöregedőfélben levő running backet. Corey Dillon-t 2004-ben egy második körös pickért cserébe szerezte meg a Bengals-tól és az akkor 29 éves játékos pályafutása legjobb szezonját futotta (1.635 yard és 12 TD).

Peterson már 32 éves és az utóbbi évek térdsérülései miatt nem lehet megjósolni, hogy milyen formában tér majd vissza. Az azonban biztos, hogy ha tényleg Foxboroughban akarja folytatni akkor alaposan le kell adnia a fizetési igényéből.

nfl.com, Fotó: m.weei.com