A Ravens elküldte a sérülékeny tight endjét

Tegnap bejelentették, hogy a Baltimore Ravens megvált kezdő tight endjétől Dennis Pitta-tól.

Az elmúlt hétvégén nyilvánosságra került a hír, hogy Pitta ismételten csípősérülést szenvedett. Pályafutása során ez már a harmadik csípősérülése volt és öt nappal később megváltak a korábbi kezdő tight endtől.

A 31 éves játékos legújabb sérülését a múlt heti non-contact OTA edzésen szenvedte el. A jelentések szerint egy elkapás után a földre zuhant és a csípőjéhez kapott.

A Ravens 2014-ben ötéves, 32 millió dolláros szerződést kötött Pitta-val pedig az előző szezonja sérülés miatt idejekorán véget ért.

A 2014-es alapszakaszban csak 3 mérkőzésen tudott pályára lépni majd a 2015-ös szezont teljes egészében kihagyta. Tavaly visszatért és már-már meglepetésre az összes alapszakasz mérkőzésen pályára lépett.

Az "új" sérülése miatt azonban most veszélybe került a pályafutása is. Nem elképzelhetetlen, hogy meg pályára fog lépni az NFL-ben de hosszútávú megoldást már sehol sem lehet.

Piita nélkül az Achilles sérülésből visszatérő Benjamin Watson, Crockett Gillmore, Nick Boyle, Maxx Williams, Darren Waller és a draftolatlan szabadügynökként szerződtetett Barrett Burns maradt a Ravens rosterén tight end poszton.

nfl.com, Fotó: baltimoreravens.com