Michael Floyd négy mérkőzéses eltiltást kapott

Kijelenthető, hogy nem pályafutása legjobb időszakát éli a Minnesota Vikings elkapója. Az NFL bizottsága most sem kegyelmezett és tegnap hivatalossá vált, hogy négy mérkőzéses eltiltást kapott Michael Floyd.

Az 27 éves játékos részt vehet az előszezon edzésein és pályára is léphet a tét nélküli találkozókon de ki kell hagynia a 2017-es alapszakasz első négy mérkőzését. Az aktív kerethez legkorábban október 2.-án, a Detroit Lions elleni mérkőzés másnapján csatalakozhat.

Az elkapó ügye még tavaly kezdődött amikor december 12.-én letartóztatták ittas vezetés miatt. Akkor még Arizona Cardinals játékosa volt akkor de a csapat pár nappal később megvált tőle. A New England Patriots csapatához csatlakozott így Super Bowl győztesként zárta a tavalyi szezont.

A Pats azonban nem hosszabbított vele és szabadügynökként a Vikings csapatát választotta. A korábbi ügye miatt házi őrizetben volt és megbukott egy alkoholteszten. Állítása szerint csapata ajánlására Kombucha teát fogyasztott és ez okozta a problémát mert az elbukott tesztel megszegte az NFL szabályzatát.

Jelenleg mindenki elhiszi vagy el akarja hinni a teás dolgot hiszen mindenkinek kijár az ártatlanság vélelme. Ezen véleményt osztja Mike Zimmer vezetőedző is bár azt hozzá tette, hogy a hazugságért büntetés jár.

"Hogy elhiszem-e? Nem tudom, hogy mennyit teát ihatott. Fogalmam sincs róla. Nincs rá okom, hogy szkeptikus legyek, nekem azt mondta, hogy nem ivott. De ha kiderül, hogy hazudott nekem akkor ki fogom rúgni" - nyilatkozta Zimmer az eltiltás nyilvánosságra hozatala előtt.

nfl.com, Fotó: twitter.com/nfl