Három kérdés a Panthersnál: Támadófal

Michael Oher helyzete továbbra is kérdéses, de a Panthers-nek van egy terve. Ami aggasztó, az a tackle poszt mélysége, különösen a bal oldalon. A fal belseje "szokatlan" mélységgel bír, de a general manager Dave Gettleman még mindig dolgozik azon, hogy az egyik fogaskerék továbbra is a helyén maradjon.

HÁROM KÉRDÉS

1. Ki fog játszani right tackle poszton?

Oher, aki több mint kilenc hónapja az NFL agyrázkódás utáni protokollját csinálja, Charlotte-ba utazott, hogy találkozzon az orvosokkal a minicamp kezdetén. De még mindig nem tisztázott, hogy ott lesz-e Spartanburg-ban. Oher-rel vagy nélküle, a Panthers úgy gondolja, hogy Daryl Williams lehet a megoldás right tackle poszton, aki a tavalyi szezonban 10 meccsen kezdve stabil teljesítményt nyújtott. Taylor Moton valószínűleg nem fog Williams elé kerülni az edzőtáborban, de az edzők arra számítanak, hogy a második körös játékos inkább előbb, mint utóbb meghatározó lehet a csapatban.

2. Mekkora a bizonytalanság left tackle poszton?

A Panthers rengeteg bizalmat szavazott Matt Kalil-nak, aki a Minnesota csapatában az elmúlt négy szezonban inkább csak hullámvölgyekkel találkozott. Még ha feltételezzük is, hogy a környezetváltozás és a csípőműtét feltámasztja Ryan fiatalabb testvérének karrierjét, a pad mögötte akkor is rövid. Williamslehetne az első számú tartalék, de még mindig nem mozog elég otthonosan a bal oldalon. Tehát marad Moton.

3. Meg fogják hosszabbítani Trai Turner szerződését?

Újonc szerződésének utolsó évébe lépve a Pro Bowler guard csak még bölcsebb lett. Turner, aki a múlt hónapban töltötte a 24-et, nem hajlandó nyilvánosan beszélni a szerződéséről. De oka van annak, hogy a télen leszerződött Drew Rosenhaus-al, a kiváló ügynökkel. Meglátjuk, hogy össze tudnak e hozni egy üzletet Gettleman-nel a szezon kezdete előtt.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com