James Harrison a New England Patriots játékosa lett

Az ellenség soraiban. A Pittsburgh Steelers a múlt hétvégén elküldte a franchise történetének egyik meghatározó védőjátékosát aki tegnap este aláírt az Acélgyáriak riválisával, a New England Patriots csapatával.

Miután a 39 éves játékosról lemondott a csapata waiver listára került de senkinek sem kellett így szabadügynök lett. Miután kikerült a piacra találkozóra hívta a Patriots.

Egyes hírek mindössze másfél órás megbeszélés után már alá is írták a védő szerződését így Harrison-nak most azért kell küzdenie, hogy elüsse korábbi csapatát a Super Bowl címtől és újabb gyűrűhöz segítse a régi riválisát.

A kétszeres All-Pro (elsőcsapat) játékos idei szezonja finoman szólva sem sikerült jól. Az újonc T.J. Watt draftolása miatt háttérbe szorult és csak 5 mérkőzésen, összesen 40 snap erejéig léphetett pályára.

Az elküldése után egyből elkezdték találgatni, hogy vajon melyik playoff csapathoz kerül majd a veterán játékos és legtöbben a Pats csapatát jelölték meg.

A Pats védelme az idei szezonban 38 sacket szerzett amellyel a liga 12. helyén áll. A front sevenjük legeredményesebb sackelője Trey Flowers a maga 6.5 sackjével.

Harrison a pályafutása során 788 tacklet, 82.5 sacket, 33 kierőszakolt fumblet és 8 interceptiont szerzett. Kétszer választották be az All-Pro első és második csapatába, ötször választották be a Pro Bowl-ba és 2008-ban a liga legjobb védőjátékosának díját is begyűjtötte.

Szerződtetése után posztolt is egy selfit Tom Brady és nagyon örült neki, hogy végre van egy csapattársa aki még nála is öregebb:

nfl.com, Fotó: