Rick Spielman a harmadik legjobb GM a ligában

Egy friss felmérés szerint Rick Spielman a harmadik legeredményesebb GM az NFL-ben. Mióta teljes állású General Manager pozícióját betölti, Rick Spielman az NFL harmadik legjobb általános igazgatója.

A Sporting News felmérése szerint Rick Spielman munkássága a top GM kategóriába tartozik. Mióta 2012-ben csatlakozott a Vikings-hoz teljes beosztású GM-nek Spielman az NFL egyik legjobb és legtehetségesebb keretét hozta össze. Ő volt az továbbá, aki Mike Zimmer-t meggyőzte, hogy vállalja a vezetőedzőséget, aki azóta az egyik legjobb edzővé vált a ligában és immáron négy éve irányítja csapatunk.

A Sporting News írója Vinnie Iyer állítótta össze a liga legjobb GM-einek listáját, Spielman-t a harmadik helyre rangsorolva. Érdekesség, hogy tavaly például csak a 14. helyen jelölték őt.

Rick remekül intézi a csapat életét. A drafton mutatott tevékenységei és a szabadügynöki piacon szerzett játékosok minősége mind az ő munkásságát dícsérik.

Remélni tudjuk, hogy a következő évben lehozott listán már az első helyen üdvözölhetjük a Vikings életét nagyban feljavító általános igazgatót.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: startribune.com