Laquon Treadwell végre talán jó szezont futhat

A Minnesota Vikings még mindig fiatal elkapója talán idén végre eljuthat oda, hogy igazán fognak rá számtani a csapatban. Sajnos az elmúlt két éve eléggé felejthetőre sikeredett.

Treadwell újonc évében mindössze egyetlen elkapással rendelkezett, ehhez képest a tavalyi 20 elkapás már-már pálfordulásnak mondható, de ez még mindig nem az igazi.

Az eddigi irányítókkal (Teddy Bridgewater, Sam Bradford, Case Keenum) nem igazán találtak egymásra az edzéseken és a meccseken sem, talán emiatt is ez az igencsak szolídnak nevezhető teljesítmény.

Most azonban talán valami változás állhat be, ugyanis idén Kirk Cousins-al egyelőre jól megtalálják az összhangot az edzések során. Treadwell az egyik legfoglalkoztatottabb elkapója a Vikings új kezdő irányítójának. Maga az elkapó is elmondta, hogy úgy érzi sokkal jobb labdákat kap és ez nagyon fontos számára, mert eredményesebb lehet.

Laquon-nak igyekeznie kell, hiszen amennyiben a harmadik számú elkapója pozíciójára hajt, akkor komoly versengésben lehet a frissen igazolt Kendall Wright-al és a CFL-ből visszatérő Brandon Zylstra-val.

Azt persze nem tudjuk, hogy a mostani Camp teljesítmény és foglalkoztatottság mennyire lesz átültette az alapszakaszra, de Treadwell mindenestre jobban áll hozzá a dolgokhoz, mert látja, hogy nincs annyira “nélkülözve” az elkapók között.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: theatletic.com