Aaron Rodgers 40 éves koráig játszana a Packers-nél

Aaron Rodgers idén decemberben tölti be a 35. életévét és az egyik nyilatkozatában elárulta, hogy még hosszútvára tervez. A Green Bay Packers irányítója elmondta, hogy nagyon szívesen játszana 40 éves koráig és nagyon boldog lenne ha mindezt a Sajtfejűek játékosaként tehetné meg.

Rodgers még két évig rendelkezik szerződéssel így ha valóban 40 éves koráig akar játszani akkor alá kell írnia egy újabb kontraktust. Ez már régóta beszéd tárgyát képzi az NFL-ben mint ahogyan az is, hogy amikor aláírásra kerül az új szerződés akkor ismét Rodgers lesz a liga legjobban kereső irányítója.

Jelenleg Matt Ryan az Atlanta Falcons irányítója keres a legjobban az évi 30 milliós átlagával. Rodgers esetében persze felmerül a garantált tartalom és hogy a jövőbeli szerződés felépítésében elhelyeznek-e opcionális kilépési éveket. De a franchise tag (akár két egymást követő évben) sem zárható ugyanis ez legkorábban csak két év múlva kerülne szóba és a rekordnál biztosan kevesebbet fizet.

Azonban az sem zárható ki, hogy Rodgers terveit pont a saját csapata fogja keresztül húzni. A pályafutása végén távozott a csapat korábbi legendás irányítója Brett Favre. Idén megváltak elkapójuktól Jordy Nelson-tól vagy korábban a Charles Woodson, Julius Peppers védőpáros is távozott a csapattól.

nfl.com, Fotó: twitter.com