Vikings edzőtábor ráhangoló, 3. rész - Tight endek

A negyedik részben a Tight endek-et nézzük meg, akiknek eddig is fontos szere jutott a támadások során, hát még majd ezentúl. Talán sokkal rosszabb lenne a támadási statisztikák, ha nem lennének tight endjeik.

Szerencsére Kyle Rudolph, aki már 8. évét kezdi meg a csapatnál oroszlánrészt vállalt eddig a támadásokból, ezt bizonyítják a remek számai is. A Notre Dame-ről jött TE 98 meccsen eddig 37 TD-t szerzett, több mint 3000 elkapott yarddal.

Ám nem csak Rudolph-ra van szüksége a csapatnak, hanem jó második számú játékosokra is. David Morgan III harmadik évébe lép, mint profi és folyamatos fejlődést mutat. Nyugodtan rá lehet bízni akár Rudolph helyettesítését is.

Itt van még Blake Bell is, aki igaz csak epizódszereplő az offense-ben és akkor is leginkább blokkoló szerepre van ítélve, ezt viszont remekül hozza. Josiah Price második évét kezdi meg a Vikings-nál, őt eddig csak az előszezon meccseken volt szerencsénk látni, idén talán több lehet ebből.

Van még két újonc TE-nk is, mindketten Tyler-ek. Conklin és Hoppes párosnak az edzőtáborban kell megmutatni, hogy érdemesek legalább a tartalékok közé való bekerülésre.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: sportingnews.com