Vikings edzőtábor ráhangoló, 5. rész - Támadófal

Az ötödik részben befejezzük a támadókat, méghozzá a támadófallal, akiknek most az új edzővel is össze kell szokniuk a történtek miatt. Első és legfontosabb dolog, hogy új és megfelelő támadófal edzőt találjon a csapat, méghozzá záros határidőn belül. Erre azért van szükség, mert múlthét vasárnap elhunyt a csapat eddigi OL edzője, Tony Sparano. Sparano harmadik éve volt a csapatnál a halál váratlanul érte őt otthonában, a hírek szerint szívrohamban halt meg.

Ezen sajnálatos történés miatt a pénteki edzésnap törölve lett a csapatnál, hogy mindenki el tudjon menni a temetésre.

A másik támadófallal kapcsolatos hír egészen friss, a Vikings ma bejelentette, hogy PUP listára teszi a centerét, Pat Elflein-t. Ugyanakkor közölték, hogy az orvosok, amikor rábólintanak, akkor azonnal edzésbe állhat.

És akkor már a centereknél maradva itt van még Cornelius Edison, aki harmadik évét kezdi meg a profik között. Tavaly már nálunk volt, sőt két alapszakasz meccsen szerepelt is egy keveset. De ne feletkezzünk meg az újonc JP Quinn-ről sem, aki új szerzemény, a minap szerződtette a csapat. Ennek gondolom köze lehet Elflein PUP listázásához. Ennek ellenére nem kell kételkedni benne, hogy Elflein lenne a kezdő centere a csapatnak a szezonban.

Támadó falmeberekből el vagyunk eresztve, már ami a létszámot illeti. Legfontosabbak ezen a poszton Mike Remmers, aki szép pénzt kapott tavaly, de valahogy nem annyira volt magabiztos. Rashod Hill sem kevésbé meghatározó, ő lehet az, aki a jövőben stabil kezdő lehet. Tavaly már 11 meccsen szerepelt, ebből hatszor kezdőként.

A bal oldalon Riley Reiff és Nick Easton a bevethető kezdő páros. Itt Easton-ról kell megemlíteni, hogy kicsit későn, de végül elfogadta a csapat tenderét, így továbbra is marad nálunk.

A drafton szereztük meg a tehetséges tackle-t, Brian O’Neill-t. Ő a jobb oldalon lesz bevethető, Hill-el kell majd megküzdenie.

Guard poszton Tom Compton és Danny Isidora a tehetséges fiatal páros, Remmerséknek figyelniük kell.

Meg kell még említeni Aviante Collins-t, Colby Gossett-et és Josh Andrews-t, akiknek van esélyük bekerülni a végső keretbe.

A többiek, például Storm Norton, Cedric Lang és Chris Gonzalez trió valószínű maximum Camp emberek lesznek és a tartalékok közé kerülésnél többre nem számíthatnak.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com