Vita Vea egyenlőre csak a sisakokat cipeli majd megsérült

Sokak számára a holtszezon nagy kérdése, hogy az első körben draftolt defensive tackle a kezdők között foglal-e majd helyet. Nos, egyenlőre a training camp első napja után a védőfal bal oldalán stabilan Vinny Curry foglalt helyet, mellette a Gerald McCoy, Beau Allen kettős muzsikált, a másik szélen pedig JPP volt látható. Aztán egy érdekes cserével JPP bejött középre McCoy mellé és Noah Spence állt a jobb szélre. Vita Vea eddig csak az újoncok "sanyarú" felszereléscipelő szerepét tölthette be leginkább.

A secondary-nél először a két oldalvonalnál a Grimes-Hargreaves kettős kezdett, majd utóbbi slotba lépett, helyét átadva Ryan Smith-nek. Az idén draftolt M.J. Stewart a slot cornerback pozíció második számú játékosának titulusát töltötte be és mindenképpen feltűnő volt, mennyire gyors, s mennyire jó fizikai állapotnak örvend.

Ryan Fitzpatrick külön gyakorolgatott Mike Evans-szel és DeSean Jackson-nal, hiszen az első három és nagyon nehéz találkozót vele a fedélzeten kénytelen megvívni a Bucs.

Majd következett az elkerülhetetlen azaz a sérülések. Vita Vea a gyakorlások közepette lábszár sérülést szenvedett, egyenlőre nem tudni mennyire súlyos.

Vernon Hargreaves lábán is több öltéssel kellett egy sebet összevarrni, addig M.J. Stewart helyettesítette slotban és nem is rosszul.

Ugyanakkor nem sikerült túl jól az elmúlt nap a frissen draftolt futónak, Ronald Jones-nak sem. Vele kapcsolatban az egyik jó pont volt a draftnál, hogy nem sűrűn hagyja el a labdát. Most az edzés sajna rávilágított, hogy azért képes rá.

Közben Brentson Buckner a szokásos finomsággal kiabálta le William Gholston-t egy hiba után: "Gyerünk! Miért csinálod ugyanazt a szart, mint tegnap?" - ordította a játékos felé.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com