Vikings edzőtábor ráhangoló, 7. rész - Linebackerek

Bár az edzőtábor elkezdődött, nekünk még van kötelezettségünk, hogy bemutassuk a keret maradék tagjait, így a hetedik részben a linebackerekkel foglalkozunk. A linebacker poszt egy fontos poszt és nagy öröm, hogy itt klasszisaink vannak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Eric Kendricks most kapott egy szép kis szerződéshosszabbítást, de a másik volt UCLA-s Anthony Barr is hasonló üzlet előtt áll.

Mindketten remekül felépítették eddig karrierjüket, nélkülözhetetlen értékei a csapatnak. Itt van még a tavaly, újoncként berobbanó Ben Gedeon, aki hamar kiharcolta magának a kezdő szerepet. Már draftolásakor nagy jövőt jósoltak neki, pedig indokolatlanul későn lett kiválasztva.

A negyedik, mondjuk állandó tagja a LB sornak a harmadik évét kezdő Kentrell Brothers. Ő leginkább csereként kapott lehetőséget a védelemben, de a special team-ben is megkapja a maga idejét.

Itt van még Devante Downs, aki a hetedik körben jött idén. Azt mondják jól teljesít eddig az edzéseken, bár legutóbb vasárnap pont nem emiatt került a figyelem központjába. Történt ugyanis, hogy egy play után összeverekedett Aviante Collins-al, aki többször is megütötte. Mondhatjuk, hogy hivatalosan is elkezdődött a felkészülés.

Ők öten, akik szerintünk mindenképp bekerülnek a keretbe, a többiek, így például Mike Needham, Garrett Dooley és Brett Taylor a tartalékok közé kerülésért küzdhetnek.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: 247sports.com