Vikings edzőtábor ráhangoló, 8. rész - Cornerback

Lassacskán a végére érünk a ráhangolónak, most következik a CB és DB pozíció. Szerencsére itt sem szenved semmi hiányt a csapat, van elég tapasztalt játékosunk, akik már-már elit. Kezdjük a sort az igazi elittel, Xavier Rhodes-al. Rhodes már 6 szezonjának indul neki a Vikings-ban.

Na ő az, akitől az elkapók rettegnek, hiszen nagyon kis százalékban tudnak mellette érvényesülni. Társa a túloldalon Terence Newman, az örökifjú. Newman 16. szezonját kezdi meg az NFL-ben, de elmondása szerint ez lesz az utolsó év a profik között.

Trae Waynes kicsit lassan ért be, de most már ő is a jobbak közé sorolandó. Waynes ráadásul még mindig fiatal, tehát a javulás még bőven elérhető nála. Csakúgy, mint Mackenzie Alexander-nél, aki szépen halad.

Újonc CB-nk Mike Hughes, aki a draft-on érkezett hozzánk. Tőle nagyon sokat várnak, szinte van, aki kezdőként szerepeltetné szíve szerint, de vannak akik inkább óvatosak vele.

Marcus Sherels-t is soroljuk ide, hiszen ez a fő posztja, annak ellenére, hogy inkább a speciális egységben tevékenykedik, mintsem a védelemben.

A többiek mind első évüket kezdik meg profiként. Nekik most mindenképpen kell a bizonyítási lehetőség, hogy esetleg a keretben tudjanak maradni vagy épp a tartalékok közé bekerülni

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com