J.J. Watt biztosan készen áll majd az alapszakasz kezdetekor

A hírek szerint J.J Watt biztosan bevethető állapotban lesz az alapszakasz első játékhetén. A Houston Texans-nak még a defensive endel a védelemben sem lesz egyszerű feladata ugyanis a Gillette Stadium-ban, a New England Patriots ellen kezdik az idei alapszakaszt.

Watt-ot az utolsó két szezonjában nem kerülték el a sérülések. Tavaly lábtörés miatt 11 mérkőzést kellett kihagynia míg két éve hátsérülése miatt csak 3 mérkőzésen tudott pályára lépni. A múlt heti előszezon mérkőzésen sem játszott és az edzőtáborban is csak limitált edzésmunkát végzett.

"Nagyszerűen érzem magam. Imádok a pályán lenni. Remek munkát végeztem odakint. Jelenleg kontrollálom azt amit kontrollálni tudok." - nyilatkozta Watt.

Egy 100%-os J.J. Watt mindegyik NFL csapat számára hatalmas erősítést jelentene így érthető, hogy nagyon visszavárják Houstonban. Nélküle a tavalyi szezonban a 20. helyen végeztek a mérkőzésenként átlagosan engedett 346.6 yarddal és 23. helyen az elért 32 sackjükkel. Watt az eddigi 7 éves pályafutása során 76 alkalommal vitte földre az ellenfél irányítóját és négy szezonban is átlépte a 10 sacket.

nfl.com, Fotó: twitter.com