Győzelem a második előszezon mérkőzésen

Tegnap hajnalban a Green Bay Packers érkezett Oaklandbe és egy pontszegény mérkőzésen, 13-6-ra sikerült felülmúlni a Sajtfejűeket. A harmadik játékhéten sok lehetőséget szoktak kapni a kezdőjátékosok de most a tartalékoké volt a főszerep.

Derek Carr csak egyetlen támadósorozatot kapott, 3 passzából 2 volt sikeres és 68 yarddal zárt. Connor Cook és E.J. Manuel váltotta Carr-t de egyikük sem váltotta meg a világot. Manuel valamivel jobban játszott, 87 yarddal zárt míg Cook 72 yardot passzolt. Ráadásul előbbi 2 fumblet míg utóbbi 1 interceptiont is összehozott.

A futójáték egész jól működött, 127 futott yardot szereztek ami futásonként az elfogadhatónak mondható 4.1 yardos átlagot jelenti. A draftolatlan Chris Warren most sem okozott csalódást, 15 futásból 54 futott yardot és a mérkőzés egyetlen 6 pontosát szerezte.

Khalil Mack holdoutja és Bruce Irvin személyes problémája miatt fiatalok jelentek meg a védőfalban és a pass rushban és meglepően jól teljesítettek. 5 sacket szereztek, 7 alkalommal szereztek negatív yardos tacklet és 8-szor ütötték meg az ellenfél irányítóját.

A győzelem ellenére azonban még bőven van min javítani. A támadóegységből Manuel és Cook gyenge játéka miatt sokat nem láthattunk de a futójáték jónak tűnik. A védelemben most a front seven tarolt míg múlt héten a secondary tagjai bizonyítottak. Péntek hajnalban jön az utolsó előszezon mérkőzés amikor Seattle látogat majd a Raiders és utána már következnek téttel bíró mérkőzések.

nfl.com, Fotó: twitter.com