A Seahawks megszerezte a Packers tartalékirányítóját

Nem tétlenkedik a Seattle Seahaws vezetősége ugyanis miután hosszabbítottak a kezdő elkapójukkal tartalékirányítót szereztek Russell Wilson mögé. Választásuk Aaron Rodgers tartalékára Brett Hundley-ra esett akiért egy 2019-es hatodik körös választást adtak a Green Bay Packers-nek.

A Packers az idei offseasonban megszerezte a Cleveland Browns tavalyi második körös választottját DeShone Kizer-t. Ahogyan várható volt Hundley és Kizer közül került ki Rodgers tartaléka és a tavalyi szezon alapján a kicsit esélyesebbnek tartott irányító került ki győztesként. Tim Boyle lesz a harmadik a sorban.

Hundley elvesztett egy versenyt Green Bay-ben de máris megnyert egyet Seattleben. A vélemények szerint máris Ő Wilson elsőszámú tartaléka mert kettejükön kívül csak Austin Davis és az idei hetedik körös Alex McGough szerepel a rosteren. Jelenleg az sincs kizárva, hogy egyikük sem éli túl a végső keretszűkítést.

A tartalékirányító személye már régóta beszédtémát szolgáltat Seattle-ben. Wilson a gyenge támadófal mögött kis túlzással hétről hétre az életéért küzd de az eddigi hat szezonjában még egyetlen mérkőzést sem kellett kihagynia. A vezetők azonban úgy lehetnek vele, hogy egyszer elfogy a szerencséje így megfelelő tartalékról akarnak gondoskodni.

nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com