Justin Fields maga választotta a Steelerst

Justin Fields saját maga akarta, hogy a Pittsburgh Steelershez cseréljék. Fields képviselete azt kérte, hogy a Chicago Bears vezetősége ne cserélje el őt más csapathoz, csak a Steelershez - írja Ian Rapoport az NFL Network-től.

A Bears vezetősége végül engedett és szombaton elcserélték Fieldst a Steelersel egy kondíciónális hatodik körös 2025-ös draftjogért cserébe (legfeljebb negyedik körös lehet).

Rapoport beszámolója szerint minimum 4 csapat érdeklődött az irányító irányító. Fields azonban Russell Wilson mellett akart játszani. Önmagában azért érdekes mert egyes jelentések szerint biztosan Wilson lesz a kezdő így tartalékként kezd majd az Acélgyáriaknál.

A Bears által kapott hatodik körös draftjog negyedik körössé nőhet, ha Fields a Steelersnél a 2024-es szezonban a mérkőzések 51 százalékában részt vesz. A Bears állítólag jobb draftkompenzációt utasított vissza annak érdekében, hogy Fieldst a kívánt helyre küldhesse.

Courtney Cronin, az ESPN munkatársa szombaton arról számolt be, hogy a Steelersen kívül öt csapat is felvette a kapcsolatot a Bearsszel, és az egyik "erősebb draft tőkét" ajánlott a Bearsnek, mint a Steelers által átadott feltételes pick.

Fotó: behindsteelcurtain.com