A Buccaneers meglepetésre simán legyőzte a Saints-t

I.negyed: Alvin Kamara egy 5 yardos futott touchdown révén elkezdi verni a pontzsákot, mint egy pinyátát. Legnagyobb meglepetésére a Bucs játékosok is odagyűlnek és ütőt a kézbe ragadva verik ők is. Először egy Fitzpatrick- Jackson 58 yardos megmozdulás eredményez 6 pontot, majd Fitzpatrick maga is fut egyet. A köztes időben a Saints egy mezőnygólt rúg. Minden drive ponttal ér véget. 14-10 a Bucs javára....

II.negyed: A negyed egy Saints Td-vel indul, amikor is Tedd Ginn bizony lefutja Carlton Davis-t. Aztán jön a Bucs pontözön. Először Catanzaro értékesít egy filed goal-t, majd bemutatkozik az ellennek Chris Godwin is. Végül a Saints új futója, Gillislie kezéből Hargreaves sodorja ki a labdát, Justin Evans pedig összeszedi és meg sem áll a célterületig. A félidő szépséghibája, hogy Michael Thomas Td-je zárja. 31-24-re vezet a Bucs.

III.negyed: Csak a Bucs szerez pontokat. Először Ctanzaro 33-ról, majd egy újabb 50 yardos összjáték, ezúttal Mike Evans és Ryan Fitzpatrick között. Ráadásul egy újabb fumble-t harcol ki a védelem. 41-24.

IV.negyed:Folytatódik, ezúttal újra DeSean Jackson-t találja meg Fitzpatrick. Igaz ezután a Saints percei következnek és az a remek offense még ebből is majdnem kijön. Hogy a vége szorossá válhat arról Catanzaro is tesz, hiszen 44 yardról kihagy egyet. De a vége győzelem.

Barátaim! Na most tegye fel a kezét, aki számított erre! Fitzpatrick mágia kérem! 417 passzolt yard, 4 passzolt és 1 futott TD, labdaeladás nélkül. Hét szentség, hogy Winston most otthon töpreng, mert ha Ryan így szerepel, nincs az az elvetemült edző, aki lecserélné őt a negyedik héttől. Jól hasított az offense. Kisebb csalódás nekem viszont, hogy a három draftolt, Jones, Cappa és Watson nem öltözhetett be erre a meccsre.

Persze ami működött egyik oldalról, nem működött a másikról. Én aláírom, hogy ez a Saints offense a liga egyik legjobbja. Na de a 40 kapott pont nagyon sok. Alvin Kamara elkapásaival teljesen szétcincálta a linebacker sort. 112 yardot hozott elkapás után. Jason Pierre-Paul a falban teljesen üres statisztikai lappal zárt. A Vinny Curry által elért egy darab sack sem a beígért mennyiség. A secondaryben Hargreaves ugyanakkor az utolsó negyedre kidőlt váll sérülés miatt. Tessék már valamit csinálni, tisztelt Mike Smith!

Ennek ellenére ez a forduló legnagyobb meglepetése volt. Természetesen a mi legnagyobb örömünkre és büszkeségünkre.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com