Trai Turner nem fog játszani

A Pro Bowler guard Trai Turner játéka agyrázkódás miatt kizárt a vasárnapi meccsen a Falcons ellen. Turner a szezonnyitó győzelem során, a Cowboys elleni meccsen szenvedett sérülést. A protokollt csinálja és nem edzett ezen a héten. A Carolina már most kénytelen helyettesíteni az All-Pro Daryl Williams-et a right tackle poszton, miután a Dallas elleni meccsen elszenvedett sérülése miatt a sérült tartalék listára került.

A Panthers várhatóan Tyler Larsen-t és/vagy Amini Silatolu-t játszatja a jobb guard poszton és a közelmúltban igazolt veterán Corey Robinson-t és/vagy Chris Clark-ot right tackle poszton.

"Rengeteg dolgon átmentünk, különböző kombinációkat megnézve." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Mindaddig, amíg vannak olyan srácok, akiknek van tartaléka, azt hiszem, rendben leszünk - tényleg. És nagyon jól érzem magam a srácokkal kapcsolatban, akiket idehoztunk - akiket a general manager Marty Hurney és a srácai találtak."

A várakozásoknak megfelelően a tight end Greg Olsen (láb), az elkapó Curtis Samuel (egészségügyi probléma) és az elkapó Damiere Byrd (térd) játéka szintén kizárt. Rivera szerint az újonc DJ Moore több esélyt fog kapni, mint visszahordó és valószínűleg elkapóként is, miután Byrd nem játszik.

A Falcons csapatából egy térdsérülés miatt hiányozni fog a kezdő running back Devonta Freeman.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu