A Patriots-nál folytatja Josh Gordon

A Cleveland Browns vasárnap bejelentette, hogy hétfő este elküldi elkapóját Josh Gordon-t feltéve ha nem talál trade partnert a játékosára. A tervük sikerrel zárult ugyanis a hírek szerint 8-10 csapat is érdeklődött a játékos iránt és végül a New England Patriots járt sikerrel.

Tegnap este bejelentették, hogy a Pats megszerezte a Browns problémás de roppant tehetséges játékosát. Az elkapó ára egy jövő évi kondíciónális ötödik körös választás volt. Ezzel egyidőben, hogy helyet csináljanak Gordon számára az 53 fős keretbe, megváltak a Browns két évvel ezelőtti elsőkörös választottjától, az elkapó Corey Coleman-től.

Gordon-t a 2012-es Kiegészítő Draft második körében választotta ki a Browns de a rengeteg eltiltása miatt csak 41 mérkőzésen lépett pályára (a csapatnál töltött időszaka alatt 98 mérkőzést játszott a Browns). Ha véletlenül használta a fejét akkor a teljesítménye alapján posztján a legjobbak közé tartozott.

Mondhatjuk, hogy Bill Belichick nehéz fába vágta a fejszéjét de nem ez a vezetőedző első problémás elkapó szerződtetése. Chad Johnson, Kenny Britt, Brandon Lloyd és Michael Floyd sem volt piskóta de egyikük sem futott be nagy karriert Hazafiként. Hamarosan kiderül, hogy milyen eredményt hoz a Gordon projekt ugyanis a hírek szerint már a hétvégén bevetik az új játékosukat.

nfl.com, Fotó: twitter.com