Bill Belichick távozása esetén Mike Vrabel lehet az utód

A Tennessee Titans tegnap megvált Mike Vrabel-től de a jelek szerint nem lesz sokáig munkanélküli a vezetőedző. Az utolsó két gyengébben sikerült szezon miatt kellett távoznia de ettől függetlenül Vrabel nagyon keresett lesz az előttünk álló piacon.

Egyes hírek szerint a linebacker a korábbi csapatának a vezetőedzője lehet. Persze ha elérhető lesz a pozíció. Ez nem más mint a New England Patriots kispadja ahol igencsak inog a pad a Sötét Nagyúr alatt. Egyelőre nincs döntés Bill Belichick sorsáról és a múltjuk miatt biztosan nagyon nehezen fognak dönteni.

A jelenlegi helyzet Foxboroughban sem tartható és a hírek szerint mindenképpen változás várható. Sokan úgy gondolják, ezt az ötletet Belichick sem háraította el teljesen, hogy a vezetőedző vissza fog lépni a front office tevékenységektől és az edzői feladatokra koncentrálna. Persze a végső szó jogát nehéz lesz elengednie.

Ha viszont a különválás mellett döntenek (kirúgás vagy csere útján) akkor Vrabel lehetne Belichick utóda. Linebackerként 8 szezont töltött el a csapatnál és 3 Super Bowlt nyert. Az edzői teljesítménye és mutatói is impozánsak így ez ugyan még csak pletyka, Belichick is a helyén van még, de megvalósulása nem számítana hatalmas meglepetésnek.

Fotó: bostonherald.com, nbcsports.com