Kezdő szintű cornerbacket szerződtetett a Packers

Kényszerből ugyan de a Green Bay Packers kénytelen volt megerősíteni a cornerback sorát. Tegnap bejelentették, hogy vállsérülés miatt sérültlistára tették cornerbackjüket Davon House-t és a helyére leszerződtették a piac legjobb elérhető cornerét Bashaud Breeland-et.

Breeland eddigi négyéves pályafutása során a Washington Redskins játékosa volt de mivel lejárt a szerződése kikerült a piacra és aláírt a Carolina Panthers csapatánál. Új csapatánál csak napokat töltött ugyanis egy márciusban elszenvedett lábsérülése miatt nem ment át a fizikai felmérőn és felbontották a korábban aláírt szerződését. Sérülése előtt az idei 15. legjobb szabadügynökként rangsorolták.

A Packers az idei Draft első két körében cornerbacket választott Jaire Alexander és Josh Jackson személyében. Breeland-nek a kezdő posztért a két újonccal és Tramon Williams kell versenybe szállnia. Rajtuk kívül még ott van Kevin King is aki azonban ágyéksérüléssel bajlódik az utóbbi időben.

Alexander elég ígéretesen kezdett de Jackson-nak azért még szoknia kell az NFL-t. Csapat szinten sem kiemelkedő eddig a secondary ugyanis átlagosan 262 passzolt yardot kaptak mérkőzésenként és az ellenfelek irányító 103.1-es irányítómutatót hoztak össze ellenük.

A Packers a Buffalo Bills csapatával találkozik a negyedik játékhéten. Breeland biztosan be fog mutatkozni az új csapatában és minden adott számára, hogy megszerezze a kezdő posztot. A Bills ehhez jó ellenfélnek tűnik ugyanis a passzolt yardok tekintetében a 30. helyen állnak.

nfl.com, Fotó: packershungaryclub.hu