Rams - Vikings beharangozó

dogwbxzwkaivfev.jpg

Máris itt az újabb megmérettetés, a rövid hét után a Los Angeles Rams ellen kell helytállnunk, méghozzá idegenben. Nem állt sok idő a felkészülésre a liga egyik veretlen csapata ellen, de így is a győzelemre kell törekednie Zimmer csapatának. A rövid felkészülési időt egyébként a vezetőedző, Zimmer is szóvá tette, szerinte nem jó, hogy ilyen kevés idő alatt kell a játékosoknak regenerálódni és ráadásul újra csúcsformában szerepelni, ráadásul több óra időeltolódással is kell számolniuk.

A csapatunk legutóbb a Bills ellen égett nagyot hazai pályán, ráadásul Everson Griffen ügye sem tesz jót a morálnak. Ennek ellenére kell majd helytállni a pályán.

Először látogatunk az angyalok városába, mióta újra van csapatuk. A jó hír, hogy Elflein visszatér a kezdőbe, így a támadófal, ami eddig leginkább csak szenved, valamelyest most feljavulhat. Erre Cousins-nak nagy szüksége lenne, ugyanis rendszerint nagy nyomás alatt játszik és ez, mint láthattuk alaposan bezavar a játékába.

Futó poszton Dalvin Cook visszatérésével nagyon optimisták a csapatnál, mindenképp játszatnák őt. Mindenesetre Murray és Boone is bevethető, ráadásul CJ Ham is megbízható futó nálunk. Persze ez sokat nem segít, ha csak 6 alkalommal próbálkoznak futással, mint a Bills ellen.

A védelemben Weatherly fogja helyettesíteni a kórházban fekvő Griffen-t. Bár Weatherly nem egy Griffen szint, bízunk benne, hogy jól fogj őt helyettesíteni.

A meccs hajnali negyed háromkor kezdődik, a SPORT2 élőben közvetíti.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com