A harmadik hosszabbítás meghozta a Browns idei második győzelmét

A teljes nyugalommal kijelenthető, hogy az idei Cleveland Browns már nem is hasonlít az utolsó két szezonban látott csapatra. Tegnap este a Baltimore Ravens csapatát fogadták és a harmadik hosszabbításos mérkőzésükön megszerezték az idei második győzelmüket.

Igazából 5 forduló alatt már több sikerben volt részük mint az utolsó két szezonban összesen. Az eddigi sikereket legfőképp a védelmüknek köszönhetik illetve egész pontosan a kevés engedett pontnak. Nagyon sok yardot engednek és főleg a passzjátékkal gyűlik meg a bajuk de ehhez képest mérkőzésenként átlagosan csak 22.6 pontot szereznek ellenük az ellenfelek.

A védelem esetében ki kell emelni a labdaszerzéseket mert ebben rengeteget fejlődtek a tavalyi szezonhoz képest. Az első 5 fordulóban 7 interceptiont szereztek ami már most több mint amennyit az egész tavalyi szezonban elértek. Továbbá eddig összesen 15 labdát szereztek amivel vezetik a ligát.

És persze ott van Baker Mayfield is. A fiatal irányítónak természetesen még bőven van hova fejlődni de az idei Draft osztályból eddig Ő teljesít a legjobban. A Ravens ellen 342 yardot és 1 touchdownt passzolt de 1 alkalommal eladta a labdát.

Mayfield 342 yardja 1950 óta a legtöbb amit egy újonc Browns irányító egy mérkőzésen szerzett. Emellett ez a második legtöbb yard amit újonc QB szerzett a John Harbaugh által dirigált Ravens ellen.

nfl.com, Fotó: foxbaltimore.com