Szavazás: Melyik csapat nyeri a Giants - Eagles mérkőzést?

Hajnalban a New York Giants hazai pályán fogadja a címvédő Philadelphia Eagles együttesét így egy 85 éves rivalizálással veszi kezdetét a hatodik játékhét. A hazai csapat ennél biztosan jobb kezdésben bizakodott ugyanis jelenleg csak 1 győzelemmel és 4 vereséggel kezdte a szezont de az Eagles sem lehet büszke az eddig teljesítményére ugyanis 2-3-as mérleget szorgoskodtak össze eddig.

A múlt statisztikái a Giants mellett szólnak ugyanis a csapat megnyerte az utolsó 4 főműsoridős mérkőzését. Eli Manning jól szokott teljesíteni az Eagles ellen ugyanis az utolsó 3 mérkőzésén átlépte a 300 passzolt yardot. Ilyen sorozatot csak Tom Brady tudott felmutatni a Philadelphiai alakulat ellen.

Saquon Barkley biztosan házi rekord beállításra készül ugyanis Ő lehet a második újonc Giants running back, Tiki Barber (1997) után aki az Eagles ellen több mint 100 futott yardot szerez. Ez azonban nem lesz egyszerű mert a 2017-es szezon kezdete óta csak Ezekiel Elliott tudta átlépni a 100 futott yardos határt az Eagles ellen.

Az Eagles a 8. Super Bowl címvédő amelyik 2-3-as mérleggel kezdte az alapszakaszt. Közülük azonban csak egyetlen csapatnak, az 1996-os Dallas Cowboys-nak sikerült rájátszásba jutniuk. A statisztikák mellett még ellenük szól, hogy az idei szezonra elvesztették kezdő futójukat Jay Ajayi-t is.

Fotó: twiter.com