DeSean Jackson az eltradelését kérte a Buccaneers-től

A Tampa Bay Buccaneers kezdő elkapójának a jelek szerint elege lett jelenlegi csapatából ugyanis az elcserélését kérte a vezetőktől. A csapat vezetősége megtagadta az elkapó kérését de a keddi határidőig még sok minden változhat.

Jackson nagyon jól kezdte az idei szezont, Ryan Fitzpatrick irányítása mellett az első négy mérkőzésen háromszor is 100 elkapott yard felett zárt. Ez a kémia azonban már nincs meg Jameis Winston-al és az utolsó két mérkőzésen csak 77 illetve 25 elkapott yardot szerzett.

Ha nem akar maradni akkor nem kellene megkeseríteni a már 31 éves elkapó dolgát mert a Buccaneers nyugodtan lemondhat róla. Mike Evans hozza amit elvárnak tőle illetve a második szezonját futó Chris Godwin is egyre jobban teljesít így egy negyedik vagy ötödik körös pickért lemondhatnak Jackson-ról.

És persze ott van Jackson fizetése is. Az elkapó idén 11, jövőre pedig 10 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. A szerződése idén 7.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz de a jövő évi fizetése nem garantált így teljes egészében felszabadulna az elcserélése után.

nfl.com, Fotó: twitter.com