Mindenki oda van a 49ers tartalékirányítójának bemutatkozásától

draukh3xgaamlhe.jpg

Hajnalban lejátszották a San Francisco 49ers és az Oakland Raiders mérkőzését amelyen C. J. Beathard nem tudta vállalni a játékot ezért a tavalyi draftolatlan Nick Mullens kezdett a hazaiaknál. A fiatal irányító nem szeppent meg a főműsoridőtől és remek teljesítményt hozott a debütáló mérkőzésén.

Mullens 22 passzkísérletéből 16 sikeres volt, 262 yardot és 3 touchdownt passzolt és nem adta el a labdát. A nagyon jól sikerült mérkőzés után sokakkal elszaladt a ló és túlzásba estek. Már Hall of Famer irányítókhoz, Brett Favre-hoz vagy Joe Montana-hoz kezdték hasonlítani a srácot.

Legalább 250 passzolt yardot, 3 touchdown passzt és 0 interceptiont 1950 óta csak 2 játékos szerzett a bemutatkozó mérkőzésén. Fran Tarkenton (1961) és Jim Kelly (1986) mutatkozott be így az NFL-ben, mindketten Hall of Fame játékosok.

Egy mérkőzés alapján túlzás lenne ilyen összehasonlításokat tenni. A tény az tény, az első meccsén tényleg kitűnő számokat produkált de a Raiders nem létező védelme partner volt hozzá. Pár mérkőzést azért még várjunk mielőtt már Hall of Fame karriert jósolunk Mullens-nak.

Mullens megdöntötte Brett Favre iskolai rekordjait így az irányító felhívta Őt a mérkőzés előtt és után