Cairo Santos váltotta Chandler Catanzaro-t

A Redskins elleni vereségnek egyenlőre Chandler Catanzaro lett az áldozata. Természetesen nem ok nélkül, de kár lenne egy személyben benne keresni a vereség okát. Lehetne akár abban, hogy Dirk Koetter ismét kivette a támadó játékok hívását Todd Monken kezéből. Annak a Todd Monken-nek a kezéből, aki azért nem hívott rossz játékokat és a csapat szerzett pontokat vele. Az már más kérdés, hogy még többet kapott. Koetter viszont már tavaly is rosszul hívta a támadásokat és az erre való képtelenségét bebizonyította most is. Már tavaly is probléma volt, hogy a csapat halad, de képtelen pontot szerezni. Most ugyanez ismétlődött meg. Tényleg no comment…

Térjünk vissza Cairo Santos-ra, aki a csapat új kickere lesz! Játszott ő három évet a Chiefsben, majd a Bearsnél egy sérülés vetett véget ottani karrierjének. A Jets kipróbálta, de nem kellett nekik végül. Így a sérült Greg Zuerlein-t helyettesítette pár fordulóra a Ramsnél. Zuerlein felépülése után viszont újra szabadügynök lett.

Én mindig oda tudok csak visszakanyarodni, amikor Jason Licht kiválasztotta Roberto Aguayo-t egy nagyon magas drafthelyen. Abban az évben a Saints draftolatlanul hozta el Wil Lutz-t. S ő még mindig a Szentek rúgója. Szóval rúgót tudni kell választani, s ez Tampában nem megy.

Nem gondolnám, hogy a brazil srác akkora szintugrás lenne Chandler Catanzaro-hoz képest. Bizalomkeltően indult a karrierje, de aztán jöttek sérülések és egy kis formahanyatlás is. De képes ő is bravúros rúgásokra, viszont ugyanolyan hibákra is, mint amilyeneket Chandler Catanzaro mutatott be. Jah! S van egy sikeres passza is!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: floridafootballinsiders.com