Le'Veon Bell biztosan nem fog pályára az idei szezonban

Tegnap este véglegesen eldőlt, hogy Le'Veon Bell kihagyja az egész idei szezont. A Pittsburgh Steelers running backjének tegnap este 10 óráig kellett volna jelentkezni a csapatánál és aláírni a még nyáron rárakott franchise taget de mivel ez nem történt meg így biztosan nem fog pályára lépni az idei szezonban.

Bell a nagy pénz reményében nem fogadta el a rárakott franchise taget de ezzel a döntésével is lemondott egy igen komoly pénzösszegről. A szezonban 14.5 millió dollárt keresett volna amiből tegnap estig már elbukott 8.5 milliót és a távolmaradásával a maradék 6 millió dollárról is lemondott.

A futó döntésével továbbá az is eldőlt, hogy többet nem fog pályára lépni a Steelers mezében. Jelenleg elképzelhetetlennek tűnik, hogy a Steelers sorozatban harmadik alkalommal is taget rakjon rá mert az már az irányítókra vonatkozó tag értéket jelentené. Nagyságrendileg 25 millió dollárba kerülne a harmadik tag.

Egyes vélemények szerint azonban transition taget használhat a Steelers. Ebben az esetben Bell tárgyalhat más csapattal de a Steelersnek lehetősége van meccselni az ajánlatot. Emellett az összeg is jóval kevesebb lenne, 9 és 14.5 millió dollár között helyezkedne el valahol. Ha elérhetővé válik akkor érdeklődőből nem lesz hiány, a hírek szerint a New York Jets, az Indianapolis Colts és a Philadelphia Eagles is szívesen a soraiban látná a futót.

nfl.com, Fotó: twitter.com