Újabb vereséget hozott a gyenge támadójáték

Tegnap este a Baltimore Ravens otthonában lépett pályára az Oakland Raiders és főként a gyenge támadójátéknak köszönhetően jött az idei kilencedik vereségünk. Ezzel biztossá vált, hogy idén is negatív mérleggel zár a csapat így 2003 óta mindössze egyetlen alkalommal, két évvel ezelőtt tudtunk pozitív mérleget elérni.

Az első félidőben igazából nem volt nagy probléma sőt az első drive-al egyből touchdownt szereztünk. A folytatás azonban már nem sikerült olyan fényesre és az első félidőben főként a defense tartotta meccsben a csapatot és végül 3 pontos hátrányban vonulhattak öltözőbe a Fosztogatók.

A második negyedben jött a szokásos leolvadás, a harmadik és negyedik negyedet 21-7-re simán behúzta a Ravens és végül 34-17-re megnyerte a mérkőzést. Ez idén már a sokadik mérkőzés amelyen összeomlik a csapat így vagy a Raiders kataszrófális a félidei elemzésben vagy a többiek nyújtanak valami "emberfelettit".

Az első interception

 

Jó azért ennyire nem kell elrugaszkodni a valóságtól ugyanis nagyon gyengén teljesít az offense így a defense sokat van pályán amivel együtt jár az ellenfelek yardszerzése. Derek Carr 34 passzkísérletéből csak 16 volt sikeres, 194 passzolt yardot és 1 touchdownt szerzett.

Doug Martin futásai rendben voltak, 11 futásból 51 yardot és 1 touchdownt szerzett. Átlagosan a jónak számító 4.6 yarddal zárt. A támadófal most sem kiemelkedő de a korábbiakhoz képest elfogadhatóan teljesített. A playhívás azonban rengeteg alkalommal érthetetlen volt. Itt sajnos nem a Jon Gruden effektet kell megemlíteni hanem Greg Olson támadókoordinátor munkáját. Nekem az első időszaka sem tetszett így finoman szólva sem voltam boldog amikor bejelentették, hogy visszatér a csapathoz.

A második interception

 

Ahogyan arra előzetesen is számítani lehetett a Ravens főleg a futójátékára épített. Az első félidőben kevesebbet futottak de végül váltottak és simán bedarálták a védelmet. 242 futott yardot szereztek ellenünk ami katasztrófálisan rossz mutató. Futás ellen a Fosztogatók védői teljesítenek a legrosszabbul. Csak összehasonlításképpen eddig a 151,4 yardos átlag elég volt az utolsó helyre és tegnap erre majd egy százast még rápakoltunk.

Ezt talán Odell Beckham sem csinálta volna jobban

 

Azt már eddig is tudtuk, hogy már elment az idei szezonunk de az idő előrehaladtával sajnos egyre gyengébben teljesít a csapat. A támadóegység mélyen képessége alatt játszik így nem kell tovább húzni az elkerülhetetlent és meg kell válni a támadókoordinátortól. Lássuk Gruden hívásaival mire megyünk a szinte tét nélküli hátralevő mérkőzéseinken.

Videó: twitter.com Fotó: twitter.com, reviewjournal.com