Lamar Jackson kezd a héten is?!

Baltimoreban továbbra is az a kérdés foglalkoztatja a Hollók szurkolóit, hogy Joe Flacco vagy Lamar Jackson kezdjen majd a Ravens soron következő mérkőzésén. A hírek szerint még mindig nem döntöttek Flacco játékáról így jelenleg nagyobb esély mutatkozik Jackson pályára lépésére.

És igazából miért is váltanának. A múlt heti ellenfél korábbi tulajdonosa, a legendás Al Davis már régen megmondta a tutit, Just win Baby! Egyszóval minden a győzelemről szól és Jackson megnyerte az eddigi mindkét mérkőzését amelyen kezdő volt. Persze a Raiders jelenleg a liga aljához tartozik és a Bengals sem szezonbéli legjobb időszakát éli.

Másik oldalról viszont miért ne Flacco kezdjen. Ő a franchise irányító aki már nyert Super Bowl-t nyert a csapattal. Hogy Top 5-ös irányító nem, hogy Top 10-es talán. Ez azért nem a Tampa Bay Buccaneers, hogy szinte negyedenként irányítót cseréljenek így a veterán QB felépülése után eldöntik, hogy ki lesz a Ravens kezdője és ezen a szezon végéig biztosan nem fognak változtatni.

Hogy jövőre mi lesz az már egy egészen más kérdés. Flacco egy nagyon masszív szerződéssel rendelkezik. 26.5, 28.25 és 24.25 millió dollárt dollárt foglal el a fizetési sapkából a következő három szezonban. Elküldése után 16, 8 és 0 millió halott összeg maradna utána.

A szezon végeztével komolyan el kell gondolkodniuk rajta, hogy kivel képzelik el a jövőt. Vagy még egy évig megtartják a jelenleg rendszert és 2020-ban megköszönik az akkor 35 éves Flacco szolgálatait.

Fotó: twitter.com