Amari Cooper karriernapot tartott, Joe Flacco-val együtt tökéletes karácsonyi ajándékot adtak a szurkolóknak

A Joe Flacco vezetette Cleveland Browns igazi tűzijátékot rendezett tegnap este a Houston Texans otthonában. Rögtön a mérkőzés elején egy 53 yardos passzt adott Amari Coopernek és onnantól nem volt megállás, ketten szépen aprólékosan darabokra szedték a Texans védelmét.

Flacco és Cooper csak a negyedik közös mérkőzésüket játszották de megmutatták, hogy hihetetlen kémia alakult ki a  két játékos között. A veterán Flacco 368 yardot és 3 touchdownt passzolt a mérkőzésen. Ezzel Josh McCown után a Browns történetének első irányítója lett aki egymást követő három mérkőzésen is minimum 300 yardot passzolt.

Amari Cooper karriernapot tartott és végül 265 elkapott yarddal és 2 touchdownnal zárta a találkozót. Ezzel az elkapó megdöntötte Josh Gordon egy mérkőzésen szerzett legtöbb elkapott yardos franchise rekordját.

sportmania.png

A találkozót végül 36-22-re nyerte meg a Browns. Az eredmény nem mutatja meg tökéletesen, hogy mekkora is volt a különbség a két csapat között. A Browns ezzel nagyot lépett a playoff felé és az utolsó mérkőzések alapján komoly erőt fognak képviselni a rájátszásban is.

Fotó: foxsports.com