Panthers Power Rankings - 14. hét

Nézzük, hogy áll a Panthers a különböző Power Ranking rangsorokban a 24-17-es Buccaneers elleni vereség után.

ESPN.com

A Panthers helyezése: 14. (7. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 12.

NFC South: Saints 2., Panthers 14., Falcons 21., Buccaneers 23.,
Heti ellenfél: Browns 22.

A számokon túl: Az ESPN munkatársai minden egyes csapatnál az egyik legfontosabb posztot emelték ki, amiben az adott csapat sikeresen teljesít. David Newton a futójátékot emelte ki, leginkább Christian McCaffrey miatt. A másodéves back átlagosan 5,2 yardot szerez futásonként, ez a mutatója tavaly 3,7 yard volt. A 13. hét után ő lett az első NFL játékos, aki legalább 50 futott és elkapott yardot szerzett két egymást követő meccsen.

Bleacher Report

A Panthers helyezése: 15. (7. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 13.

NFC South: Saints 4., Panthers 15., Buccaneers 21., Falcons 26.
Heti ellenfél: Browns 19.

A számokon túl: Brad Gagnon-nak van egy érdekes elmélete a Panthers állapotáról. "Látnunk kellett volna, hogy ez következik. Ez a Páros Számú Évek Átka." írta Gagnon, utalva arra a tényre, hogy a Panthers jelenlegi mutatója a páros számú években 26-64 és 38-48 a páratlan években 2012 óta. Érdekes statisztika, az biztos.

NFL.com

A Panthers helyezése: 16. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 14.

NFC South: Saints 1., Panthers 16., Falcons 25., Buccaneers 26.
Heti ellenfél: Browns 21.

A számokon túl: Panthers szurkoló vagy, akire szüksége van egy kis bátorításra? Ne keressen tovább, Elliot Harrison segít. "Meglepő módon Ron Rivera csapata továbbra is jó helyzetben van ahhoz, hogy elcsípjen egy wild card helyet, miután a Vikings, a Packers és a Redskins is botlott a hétvégén." írta Elliot. Szükséged van még valamire? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy McCaffrey 1,526 szerzett yardja és 11 touchdown-ja "MVP kaliberű mutató" lehetne, ha a Carolina jobban játszana.

CBS Sport

A Panthers helyezése: 16. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezése: 13.

NFC South: Saints 4., Panthers 16., Buccaneers 21., Falcons 25.
Heti ellenfél: Browns 22.

A számokon túl: Szóval, mennyire áll ki még mindig Pete Prisco a Panthers mellett azok után, hogy a 13. héten tovább folytatták a mélyrepülést? "Négy egymást követő vereség a rájátszásba kerülhet." írta. Ez mindent elmond.

Yahoo Sport

A Panthers helyezése: 16. (8. az NFC-ben)
Korábbi helyezés: 12.

NFC South: Saints 2., Panthers 16., Buccaneers 21., Falcons 23.
Heti ellenfél: Browns 20.

A számokon túl: Míg a vezetőedző Ron Rivera munkájának biztonságáról szóló szóbeszédek egyre hangosabbak, Frank Schwab az ellenkező irányba fordult és ezt írta: "Rivera kirúgása csak egy reakciós lépés lenne, ami kevés célt szolgálna." Azt is elismerte, hogy a csapások ellenére a Carolina-nak még mindig van esélye arra, hogy megfordítsa a szezonját.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu