A Steelers legyőzésével a Fosztogatók megszerezték a harmadik győzelmüket

Tegnap este a Pittsburgh Steelers csapatát fogadtuk hazai pályán és egy végletekig szoros mérkőzésen sikerült megszerezni a harmadik győzelmünket. A szezon elment így mondhatnánk, hogy feleslegesen nyertünk de őszintén szólva jó látni, hogy nyer a csapat.

A találkozó végletekig szoros összecsapást hozott és egy elcsúszó kickernek is köszönhetően sikerült behúzni a W-t. A Raiders 299 míg a Steelers 300 passzolt yardot szerzett. A futásokat tekintve 15 yarddal jobban zártunk így az összyardokban végül 14 yarddal több egységet szereztek a Fosztogatók.

A futójátékot tekintve nagyon gyengén teljesítettünk bár erre előzetesen is számítani lehetett mert a Steelers defense 6. helyen áll ebben a kategóriában. Doug Martin 32 futott yardot (2 yardos átlag) míg Jalen Richard 24 yardot (3 yardos átlag) termelt a földön.

A mérkőzés "sztárja" Jared Cook volt (na meg a másik oldalon JuJu Smith-Schuster). A tight endet 10 alkalommal vette célba Derek Carr és ebből sikerült 7 labdát lehúznia amivel 116 elkapott yardot szerzett. Seth Roberts is jól teljesített a 76 yardjával és végre bevontuk a játékba Jordy Nelson-t aki 6 elkapással és 48 yarddal zárt.

Derek Carr továbbra is hozza a megbízható formáját. 34 passzkísérletből 25 volt sikeres, 322 yardot és 2 touchdownt passzolt. Most sem adta el a labdát ami sorozatban már a 8. interception nélküli mérkőzését jelenti. Ez pályafutása leghosszabb eladott labda nélküli sorozata.

A fordítást jelentő touchdown

 

A számokat tekintve a Raiders defense erőn felül teljesített de ha jobban megnézzük akkor azért mégsem teljesen igaz. A passz elleni védekezésben bőven az idei átlagnál jobban teljesítettek és a futójáték megállításában kiemelkedően jók voltak. Bár azt nem lehet tudni, hogy mi lett volna ha James Conner is pályára lépett volna és ha nem sérül meg Big Ben. Továbbra is hiányzik a pass rush és ez idén már nem is fog javulni.

A győzelmet jelentő rúgás

 

Vasárnap este a Cincinnati Bengals otthonába látogatnak a Fosztogatók és van keresnivalónk a mérkőzésen. A Bengals a pihenőhete után mind az 5 mérkőzését elbukta. Egy újabb győzelem ront a Draft helyünkön de azért mindent bele.

nfl.com, Fotó: twitter.com