Carson Wentz kihagyhatja a szezon hátralevő részét

Egyelőre annyi biztos, hogy a Philadelphia Eagles kezdőirányítója nem fog pályára lépni a hétvégi Los Angeles Rams elleni mérkőzésen. Ráadásul a hírek szerint jelenleg azt sem lehet tudni, hogy a hátsérüléssel bajlódó irányító pályára tud-e még lépni az idei szezonban.

Wentz a szezon korábbi szakaszában is bajlódott már hátsérüléssel ami a Dallas Cowboys elleni vesztes mérkőzés óta felerősödött. Hétvégén biztosan a Super Bowl MVP-je Nick Foles fogja irányítani a címvédőt és nem kizárt, hogy a szezon végéig megtarthatja a posztját.

Az Eagles jelenleg 6-7-es mérlegel áll de még van esélyük bejutni a rájátszásba. A hétvégi vereségük miatt a csoport első helye szinte megfoghatatlan távolságra került de a második Wild Card poszt még elérhető a számukra.

Ugyanolyan mérleggel rendelkeznek mint a Washington Redskins és a Carolina Panthers így csak egy döntetlennyi hátrányban vannak a jelenlegi 6. helyet elfoglaló Minnesota Vikings csapatától. Egy jó hajrával idén is playoff résztvevők lehetnek és a szurkolók jó előjelnek vehetik, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan visszakerült a kezdőbe Nick Foles.

nfl.com, Fotó: twitter.com