Mr. Flacco, ő itt a kispad! Kispad, ő itt Mr. Flacco!

Beletelt jó időbe, mire John Harbaugh úgy döntött bemutatja egymásnak a feleket. Történt ugyebár, hogy a Baltimore Ravens a Super Bowl győzelem után több ütemben is mega szerződéssel kínálta meg az irányítót, pedig az a pár jó mérkőzés nem kellett volna, hogy megérje azokat az évi 22-28 millió körüli fizetéseket. 2021-ig köti még szerződés Flaccot a hétvégi ellenfélhez, de az említett pénz és a mutatott produktum már nagyon régen nincsen arányban. Leginkább már csak szabadulnának a tehertől. Ezért aztán a Ravens stábja úgy döntött, továbbra is az újonc Lamar Jackson-nak szavaz bizalmat a veterán irányító ellenében, aki hivatalosan, sérülése után még mindig kérdéses státuszban van.

Figyelmeztető történet lehet ez a Bucs számára is, hogy nem szabad egy irányítónak pár jó mérkőzés után megadni az Isten pénzét is, mert hosszú távon abból nem szoktak jó dolgok előbújni.

A vasárnapi mérkőzésről hiányozni fog továbbra is Justin Evans és DeSean Jackson. Kérdéses státuszú Beau Allen, Carlton Davis, Demar Dotson, Adarius Taylor (ő nem sérülés miatt), Isaiah Johnson és Jason Pierre-Paul. A Ravens oldalán hasonló cipőben jár a már említett Flacco mellett Marlon Humphery, Tony Jefferson, Anthony Levine, Tavon Young és Tim Williams. De a liláknál a leginkább valószínűtlen a guard, Alex Lewis szereplése. Vasárnap Baltimoreban, Ravens-Bucs.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: heavy.com