A Bucs két eladott labdával járult hozzá a Cowboys csoportgyőzelméhez

I.negyed: Csapatunk az első drive-ban már az ellenfél 13-asán is járt, azonban többek közt Caleb Benenoch holdingjának egy mezőnygóllal be kell érnünk. A hazaiak erre Dak Prescott touchdownjával válaszolnak. Ezt követően történik meg az első nagy hiba. Randy Gregory kiüti a labdát Jameis Winston kezéből és Jaylon Smith azt összeszedve egyenesen a célterületig fut. 14:3-ra vezet a Cowboys.

II.negyed: Egy 45 yardos Cairo Santos mezőnygól ennek a negyednek az első pontszerző akciója. Ezután meg kell várnia a két perces figyelmeztetést mire újra pontokat láthatunk. Először Brett Maher zúz be egy 59 yardos mezőnygólt, majd a Bucs Jaquizz Rodgers TD-je után zárkózik. 17:13-re azonban még mindig az ellenfél vezet.

III.negyed: Cairo Santos nem tudja kollégája teljesítményét megismételni, hiszen 52 yardról hibázik. Ekkor Brett Maher megmutatja neki még egyszer, igaz most már lényegesen közelebbről. Hogy ne tudja lemásolni ezt Cairo Santos, arról Winston és Randy Gregory az első negyedben látott koreográfia szerint intézkedik. A különbség csupán egy bénázás és annyi, hogy itt a Cowboys nem hordja azonnal vissza, egy támadás után szerzik meg a szükséges 7 pontot. 27:13.

IV.negyed: A Bucs már újra a Dallas 2 yardosán jár, de pl. egy játékkésleltetés szabálytalanság kissé hátrébb szorítja őket és a negyedik kísérletre kudarcot vallanak. A Cowboys az ellentámadásból nem szerez pontokat, de a Bucs kénytelen összes idejét elhasználni. Mike Evans révén még szerzünk egy TD-t, de innentől már csak a Cowboys térdelései maradnak.

Gratulálhatunk a Cowboys csapatának a csoportgyőzelemhez! Hogy nálunk mi lesz? Dirk Koetter távozása szinte borítékolható. Ugyanakkor bevallom, én csupán ennyivel nem lennék most már elégedett. Teljesen új alapokra kell helyezni ezt az egész franchise-t, mert ez így nagyon kaksi. Ugyanakkor most erre a napra felejtsük ezt el! Töltsük a napot jókedvben, boldogságban az ünnepek szellemének megfelelően! Mindenkinek még egyszer nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: tampabay.com