Von Miller elcserélését sem zárják ki Denverben

Három éve februárban Super Bowl-t nyert a Denver Broncos és most újra kell építeni a csapatot. A védelem vitathatatlanul legkiemelkedőbb játékosa Von Miller de lehet, hogy a Broncos elcseréli a defensive endjét. Legalábbis John Elway nem zárja ennek lehetőségét.

Az újságírók a napokban Miller lehetséges elcseréléséről kérdezték a Broncos vezetőjét aki csak annyit mondott, hogy meg fognak vizsgálni minden lehetőséget és ki fogják értékelni. Ez persze még nem jelent semmit sem de azért sokkal több mint egy határozott nem.

Miller 2016-ban írta alá a jelenleg érvényben levő szerződését amivel akkor a liga legjobban fizetett védője lett. Még három év hátravan a szerződéséből és érdekes, hogy pont most merült fel az egész mert a logikus kilépési pontot a 2020-as év jelenti.

Ha idén tradelik el 19.375 millió dollár halott összeg és 5.75 millió szabad hely keletkezne a fizetési sapkában. Persze ha június 1. után történne mindez akkor kicsit más a helyzet mert 7.625 halott összeg és 17.5 szabad hely lenne az arány.

A csere csak a jövőbeli Draft húzásokról szólna mert Miller játékával finoman szólva sincs probléma. 14.5 sacket szerzett az alapszakaszban aminél többet csak a második szezonjában hozott össze. A Pro Football Focus a pass rusherek között az 5. helyen rangsorolta. Annyit nem fognak adni érte mint Khalil Mack-ért de alaposan a zsebébe kell nyúlni annak a csapatvezetőnek aki meg akarja szerezni.

nfl.com, Fotó: sportingnews.com