Gary Kubiak mégsem lesz a Denver Broncos támadó koordinátora

Korábban mindenki nyílt titokként kezelte, hogy bárki is nyeri el a Denver Broncos vezetőedzői posztját a csapat támadó koordinátora biztosan Gary Kubiak lesz. Tegnap kiderült, hogy ez mégsem lesz így és Kubiak nem, hogy támadó koordinátor nem lesz hanem távozik a Broncos front officeból is.

A vezetőedzői posztot végül a Chicago Bears támadó koordinátora Vic Fangio nyerte el. A kinevezésekor mindenki tényként kezelte Kubiak visszatérését de Fangio a bemutatásakor nem akart a támadó koordinátoráról beszélni.

A hírek szerint Kubiak és Elway (és stábja) nem értett egyet az edzői személyzet és a támadó filozófia kérdésében. Kubiak valószínűleg a saját pozíciós edzőit hozta volna ami elvileg nem tetszett Elway-nek. Emellett állítólag nem voltak megelégedve a támadó sémákkal és koncepciókkal. Inkább frissíteni szeretnének.

Kubiak így nem lesz koordinátor Denverben de már meg is van az új jelölt. Ő nem más mint a Pittsburgh Steelers támadófal edzője Mike Munchak aki finalista volt a HC posztért folytatott versenyben is de végül alulmaradt Fango-val szemben. Alapesetben visszatért volna Pittsburghbe de mivel nagy hatással volt a Broncos vezetőire ezért valószínűleg koordinátorként csatlakozik a Broncos-hoz.

nfl.com Fotó: twitter.com